El nostre Institut participa en l’acte “Porta la llum a la Marató de TV3”

Totes les AMPA de les escoles i els dos instituts de Sant Quirze del Vallès,  hem organitzat una activitat conjunta per recaptar fons per la Marató de TV3, aquest any dedicada a la diabetis i l’obesitat.

L’activitat consisteix en comprar uns llums LED solidaris que es vendran a un preu unitari de 1 euro al despatx de l’AMPA i a comerços del poble que col.laboren amb la venda. Tots els beneficis obtinguts per la venda dels llums LED aniran a parar a la Marató de TV3.

El dia 13 de desembre, dia de la Marató de TV3, es realitzarà una marxa a peu amb els llums LED encesos des de cada escola o institut fins al Parc de les Morisques, on a la zona de l’amfiteatre es realitzarà un mosaic amb forma de mussol amb les llums de colors.

Us adjuntem document amb tota la informació de l’activitat.

Ja estan a la venda els llums LED solidaris! Us animem a participar!

You may also like...