La Mostra Pedagògica, un aparador de l’oferta educativa del municipi

El proper diumenge 3 d’abril, a partir de les 10 del matí, l’entorn del Centre Cívic Can Feliu serà l’escenari de la primera Mostra Pedagògica de Sant Quirze organitzada per l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta mostra és crear un punt de trobada entre la ciutadania i les entitats educatives del municipi. Una ocasió per conèixer de primera mà, i en un sol espai, tota l’oferta educativa de Sant Quirze.

La Mostra comptarà amb més d’una vintena de punts informatius on les entitats exposaran els seus projectes educatius. Tanmateix, durant la jornada, les famílies podran particpar en diverses activitats i tallers organitzats per les pròpies entitats i centres. Conferències, concerts, un tastet de contes o activitats esportives són algunes de les propostes que es podran trobar.

La nostra AMPA juntament amb les altres AMPA del poble esterem presents a la mostra.

Us hi esperem!

Podeu consultar el Programa de les activitats de la Mostra pedagògica

You may also like...