FES ESTIU AL CANYA JOVE

L’estiu s’acosta i les propostes per al jovent del poble són ben variades.

Des del Canya Jove hem preparat un Fes Estiu amb novetats i alhora, iniciatives consolidades. La programació començarà el proper 21 de juny i s’allargarà fins el 23 de juliol. Aquest programa s’adreça a tots i totes les adolescents de Sant Quirze en edats entre els 12 i els 18 anys i també de forma especial a aquells nens i nenes que fan el pas de 6è de primària a 1r de l’ESO. Totes les activitats són gratuïtes, l’objectiu es el de oferir activitats de lleure educatiu als mes joves on poder compartir experiències i relacionar-se amb els seus grups d’iguals.

Per poder participar de les activitats és necessari inscriure’s al formulari i en el cas de les nits joves i les sortides omplir l’autorització per a menors.

Per gaudir de  les activitats del fes estiu al canya jove al nucli urbà cal fer les inscripcions a:   https://forms.gle/GF3vn39a4NY93ywDA    o al codi QR que es troba al fulletó que adjuntem amb totes les activitats.

You may also like...