e-Fira Connecta’t a l’FP

Els propers dies 19, 20, 22 i 23 de març de 2021 tindrà lloc la e-Fira Connecta’t a l’FP. Enguany tindrà un format virtual. Des de l’Institut l’orientadora explicarà a l’alumnat de 3r i 4t en què consisteix. 

Us compartim el material perquè les xerrades que destaquem són fora de l’horari lectiu. Per tant, si hi esteu interessats, hi pogueu participar. 

Us adjuntem documentació per poder realitzar:  

–       Visites guiades per la fira

–       Escape room en família: L’aventura de triar, el projecte de vida i professional.

–       Assessoraments individuals d’orientació acadèmica i professional. Si teniu algun dubte o necessiteu més aclariments us podeu posar en contacte amb la Josefina: orientacio@salasixandri.cat i d’assumpte hi poseu e-Fira. 

You may also like...