ATLETISME

Atletisme

Activitat dirigida a: nens/es de 1er d’ESO

Objectius:

Amb la il.lusió de divulgar aquest fantàstic esport que és l’atletisme, en totes les seves diferents proves, disciplines i variants. El nostre propòsit és inciar els nens i nenes en aquest esport, que gaudeixin de l’activitat física, que descobreixin les possibilitats que ofereix i proposarem la participació en proves de cros, de pista, …

 

La nostra intenció és formar atletes respectuosos amb l’entorn, conscients de les seves capacitats, motivats per a la pràctica de l’esport saludable, compromesos amb l’entrenament, i respectuosos amb els companys de la pròpia i d’altres Entitats. Aspirem a formar atletes complets, que siguin capaços de conèixer i dominar totes les proves atlètiques, que valorin els seus aprenentatges i resultats partint de la superació personal, que es mostrin autònoms, participatius, actius, responsables i solidaris.

 

 

  • Donar la possibilitat de fer atletisme a tots els que ho desitgin, tinguin l’edat i el nivell que tinguin, tot tractant-los amb igualtat i oferint-los els mitjans d’entrenament més adequats en relació a la seva experiència, capacitat i edat.
  • Buscar la satisfacció personal de manera integrada, vetllant per assolir un grau alt de satisfacció a nivell físic, mental i social.
  • Satisfer, en la mesura del possible, les etapes d’aprenentatge i d’entrenament de cada atleta, tot evitant córrer en la preparació i saltar-se així alguna etapa.
  • Buscar els valors de l’esport: respecte, amistat, esforç, compromís, constància, autosuperació, aprenentatge i participació, en relació a l’edat de l’atleta.
  • Valorar la convivència a la pista i fora d’ella.
  • Conèixer la importància d’una alimentació sana i equilibrada, adient a les necessitats personals d’acord amb la pràctica esportiva.

 

DIES: DIMARTS I DIJOUS

HORARI: DE 16:45 a 18:15

QUI HO IMPARTEIX I LLOC: ACTIVITAT IMPARTIDA A L’INSTITIT I/O EXTERIORS DE SANT QUIRZE I DIRIGIDA PEL MONITORATGE DE L’AMPA