Teatre: Momo (Versió lliure de Michael Ende)

Teatre a  Sant Quirze
Ja estem apunt per obrir nova temporada, i de quina manera… Enguany hem decidit sortir de bolo!!!! I sabeu on anirem? A l’Institut Sant Quirze.
 
La primera obra que us presentem serà Momo (Versió lliure de Michael Ende)
Quan? El proper diumenge 12 de novembre

 
Momo, de la cia Anna Roca ens porta un espectacle de gran format, adreçat a un públic familiar, a partir de 8 anys. El públic entrarà dins d’una fascinant escenografia que tindrà cabuda, només, per a unes 90 persones aproximadament.
 
La història la protagonitza Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar a la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar d’un dels bens més preuats que posseeixen les persones : el seu temps . Perquè el temps és vida . I la vida resideix al cor”
 
 
 
Link venda
 

Agrupació Rialles
www.rialles.cat

You may also like...