Recollida comprovants socialització, quota AMPA i llibres

Benvolgudes famílies:

Com ja sabeu el sistema de pagament de la quota de l’AMPA i la socialització ha canviat aquest any. Es per això que us vam fer arribar una circular on es deia que aquest pagament s’havia de fer a través d’una transferència bancària i guardar el comprovant per lliurar-lo l’AMPA de l’INSTITUT SALAS I XANDRI. Us recordem que l’entrega dels comprovants es podrà fer els dies , 2, 3 i 4 de juliol de 18 a 20h a l’institut. Juntament amb el comprovant haureu de lliurar els llibres de text que els vostres fills/filles han fet servir durant aquest curs per tal de poder revisar-los i tenir-los preparats per al curs vinent. Per fer aquesta tasca de recollida demanem pares i mares voluntaris que vulguin venir a fer un cop de mà a recollir i revisar llibres per tal de fer el lliurament molt més àgil. Els interessats a ajudar, envieu un correu a socialitzacio@isx.cat i us contestarem donant-vos instruccions per els dies de la recollida. 

MOLT IMPORTANT: AQUELLES FAMÍLIES QUE NO ENTREGUIN EL COMPROVANT BANCARI I ELS LLIBRES DURANT AQUESTS DIES, NO DISPOSARAN AL SETEMBRE DELS LLIBRES PEL NOU CURS.

AMPA Salas i Xandri

You may also like...