Xerrada sobre la prevenció de les drogodependències

Benvolgudes famíles,

 

Com a pares i mares d’alumnes adolescents segurament ens hem preguntat de quines eines preventives disposem per evitar que els nostres fills i filles tinguin conductes de risc.

Justament, l’Institut Salas i Xandri ha organitzat una xerrada sobre prevenció de les drogodependències per al proper 31 de gener de 19h. a 20.30h. Tot i que la xerrada està relacionada amb el projecte de 3r d’ESO (per tant, l’assistència de les famílies de 3r és molt important), el professorat del centre ha considerat que seria adient obrir-la a tots els pares i mares de l’institut, cosa que els agraïm.

La xerrada serà conduïda per l’ONG Projecte Home Catalunya, que treballa en el tractament i la prevenció de les drogodependències, l’alcoholisme i les ludopaties des de 1995. Es tracta d’una associació que, com heu vist, fa més de vint anys que atén persones per tal que es puguin rehabilitar i reinserir en la societat i que constata que la millor teràpia és una bona prevenció.

Pel que fa al contingut de la xerrada, els temes que es posaran sobre la taula seran:

  • Procés d’adolescència
  • Per què comença a consumir drogues un adolescent?
  • Què fa que es mantingui o abandoni el consum?
  • Quin paper juga la família en aquest procés?

La setmana vinent l’Institut us passarà una circular per tal que tots aquells que hi estigueu interessats us hi inscriviu, la qual cosa us animem a fer.

Rebeu una salutació cordial,

AMPA

You may also like...