Taller-fòrum: Ponts per a la relació família-escola

Data: 11/12/2017

Hora: De 19 a 21h

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Col·laboració: Diputació de Barcelona

Activitat adreçada: Famílies i professionals de l’Educació

Lloc: Centre Cívic Masia Can Feliu

Es realitzarà un taller-fòrum per traçar ponts d’unió entre família i escola amb el següent contingut: – Formes, actituds i estratègies per enfortir la relació – Recursos i habilitats per desenvolupar la cooperació – Factors que afavoreixen la comunicació i la vinculació – Equilibri i harmonia necessaris en el procés educatiu Constarà de dues parts. Una representació teatral, feta per actors, que encarnen diferents personatges de l’escena familiar, i la segona part, on l’actor/pedagog acompanya el grup de dinàmiques de comunicació, en l’anàlisi de situacions i la reflexió. Es realitzarà a la Sala d’Actes. Hi haurà servei de canguratge a la sala Tallers. Inscripcions al correu nuria.ruestes@santquirzevalles.cat

You may also like...