Constitució de la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Sant Quirze del Vallès (FAMPA)

La nova Federació d’Associacions de Mares i Pares (FAMPA) de Sant Quirze del Vallès  s’ha presentat públicament aquest diumenge 3 d’abril  a la Mostra Pedagògica. Aquesta federació està integrada per una dotzena d’AMPA de centres de la Vila des d’escoles bressol a secundària, a més de l’AMPA de l’escola municipal de música.

La FAMPA neix amb  un doble objectiu, per una banda, que les AMPA del municipi no es limitin a gestionar serveis o a organitzar activitats extraescolars sinó que facin un pas endavant i participin en la presa de decisions a l’àmbit educatiu i per l’altre, la voluntat d’oferir un projecte unitari, optimitzar recursos en les activitats que s’organitzen i coordinar activitats de forma conjunta, si fos el cas.

Aprofitant el marc que oferia la Mostra Pedagògica, es va portar a terme l’acte fundacional de la nova entitat que va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, que va felicitar a les AMPA per aquesta iniciativa  i va encoratjar a la Federació a seguir sumant esforços i a ser protagonista activa de les polítiques públiques.

Des de la FAMPA, es va voler aprofitar l’acte per recordar , una vegada més,  la importància de la tasca que fan les AMPA a cada centre i la necessitat de que les famílies hi col·laborin amb aquestes. També es va destacar que la Federació servirà per vehicular les demandes de les associacions de mares i pares, tant des d’un punt de vista de gestió interna com de necessitats globals.

 

 

You may also like...