Festa Holi 2019

Data

05/07/2019

Hora

a les 19:00h

Organitza

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Activitat adreçada a:

Adolescents i joves de 12 a 30 anys

Lloc

Canya Jove (Masia de Can Feliu)

Amb motiu de la celebració del dia de l’orgull LGTBI+ (28 de juny) us convidem a la Holi Pride una festa en la que es farà la lectura del manifest i hi haurà diferents espais on poder gaudir d’activitats com tallers de xapes, estampació de bosses, microteatre, batukada, barra amb begudes sense alcohol , a càrrec dels alumnes de l’Institut Salas i Xandri que faran 4t l’any vinent i tot encabit dins d’una festa Holi on farem volar la pols de colors mentre celebrarem l’orgull de ser i estimar com vulguem.

Informació i inscripcions a: 

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)

Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)

Mòbil: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

You may also like...