Teatre, Música i Cinema a la Patronal!!!

Benvolgudes i benvolguts,

Aquest cap de setmana tenim teatre, música en directe i cinema a la Patronal!

En primer lloc, l’Espai d’Arts Escèniques organitza la representació de l’espectacle “3, 2, 1 Impropon”, de la companyia Impro Acatomba. Es tracta d’un espectacle d’humor dedicat al món del cinema on el públic pot demanar en tot moment quina pel·lícula vol veure. Passant per tots els gèneres cinematogràfics, els actors i actrius “improvisadors” que mai sabran el que han de fer, crearan en directe mini pel·lícules en funció del que els demani el públic. Cada sessió és única i irrepetible.

L’espectacle tindrà lloc aquest divendres 2 de febrer a la Patronal a partir de les 20.30 hores. Les entrades tenen un preu de 6€ i de 5€ per als socis i sòcies de l’Espai. I podeu adquirir-les al següent enllaç: http://espaisqv.tictactiquet.com/ca/events/1763/.

En segon lloc, Pavvla és l’encarregada d’inaugurar la programació musical de Sant Quirze aquest dissabte 3 de febrer a les 20 hores a la Patronal. Les entrades tenen un preu de 8€ i els menors de 25 anys i les persones pensionistes tenen un 20% de descompte (6,40€). Les entrades es poden adquirir anticipadament ahttp://santquirzevalles.tictactiquet.com/ca/events/1703/ i una hora abans del concert a la mateixa Patronal.

Pavvla és el projecte musical de Paula Jornet, la jove actriu santcugatenca coneguda per haver interpretat el personatge d’Ariadna Guitart a La Riera de TV3. Amb un sol disc al mercat, “Creatures”, publicat el mes de Novembre de 2016, Pavvla acumula elogis a un disc debut que ha despertat interès més enllà del nostre territori, amb actuacions al prestigiós festival nord-americà SXSW, Europa i festivals nacionals com el Primavera Sound,Tomavistas o el VIDA.

Ja amb la publicació dels seus dos primers singles “Young” i “Skin”, molt abans de la sortida d’aquest primer àlbum, s’augurava un bon debut amb la confirmació a festivals comMonkeyWeek Primavera Club i Pavvla no ha deixat de girar des de llavors. Amb més de 60 concerts a l’esquena, l’artista no deixa de recollir bones crítiques a un disc i un directe sensible i directe alhora que enèrgic que ha cridat l’atenció de mitjans internacionals de renom com el NPR americà o la BBC anglesa.

Podeu veure un vídeo de la Pavvla al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Bpc2yyTeXYM.

Per últim, diumenge, dia 4 de febrer, es duran a terme noves projeccions emmarcades en els cicles de cinema per al públic familiar i adult. A les 17 hores, tindrà lloc per al públic familiar la pel·lícula d’animació francesa “L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta”, que narra les aventures d’un regne en què un ogre malvat rapta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic quan arriba l’hivern i en Lleó i els seus amics seran els encarregats de salvar-la. Un cop arribada la primavera, algú enverina l’aigua de la població i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnestoltes. Podeu adquirir les vostres entrades al següent enllaç:http://santquirzevalles.tictactiquet.com/ca/events/1696/.

 

 

Per altra banda, a les 18.30 hores tindrà lloc la projecció de “Hard Days Night”, una pel·lícula documental sobre The Beatles, en què les estrelles britàniques decideixen saltar-se les regles i fugir d’un programa de televisió per poder assaborir la llibertat. Per fer-ho, hauran de burlar els admiradors, esquivar periodistes i desobeir els seus representants. Es tracta d’una interessant comèdia d’aventures i rock & roll que s’ha convertit en un clàssic del cinema i una joia pels amants d’una de les bandes més grans de tots els temps. Podeu adquirir les vostres entrades al següent enllaç:http://santquirzevalles.tictactiquet.com/ca/events/1691/.

 

Recordem que les pel·lícules familiars es projecten en versió doblada al català i, les adreçades al públic adult, en versió original subtitulada. Les sessions tenen un preu de 2,5€i es poden adquirir les entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat i mitja hora abans del passi a la mateixa Patronal.

You may also like...