Pressupostos participatius: vota per la proposta del teu institut!

Benvolgudes famílies,

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès està duent a terme un procés de participació ciutadana al municipi: els pressupostos participatius. Aquest procés permet a la ciutadania influir o decidir directament sobre els pressupostos per al 2017 per un total de 200.000€.

L’AMPA de l’escola Purificació Salas i Xandri ha presentat un projecte per tapar la visió del pati de l’escola i de l’institut evitant així que es puguin mirar o fotografiar als alumnes i es vulneri el seu dret a la intimitat.

Aquest projecte ha estat acceptat en el procés i ara seran els ciutadans qui decideixin quin projecte o projectes es duran a terme. Per aquest motiu necessitem que tots els pares i mares, tan de l’escola com de l’institut, doneu el vostre vot al projecte.

La fase de votacions estarà disponible del 19 de setembre al 3 d’octubre, dins dels espais següents:

Requisits per votar

  • Estar empadronat a Sant Quirze del Vallès (cens tancat a 1 de setembre).
  • Tenir 16 anys o més els dies de les votacions.

Ajudeu-nos a aconseguir-ho!!!

AMPA ISX

You may also like...