Donem la benvinguda a les noves famílies

Benvolgudes famílies,

En primer lloc volem donar-vos la benvinguda a l’Institut Salas i Xandri. Aquest projecte ja consolidat va arrencar amb molta il·lusió el curs passat amb el recolzament de tota la comunitat educativa.

L’Institut té una AMPA pròpia que ofereix diferents activitats i serveis a les famílies que en son sòcies. Totes les informacions, activitats i serveis que ofereix l’AMPA les podeu consultar a l’espai web www.isx.cat. Per tal d’estar al dia de totes les novetats cal que us hi subscriviu per tal de rebre directament al vostre correu totes les modificacions i posts.

Tenim molta feina per endavant i per tal de fer-la el millor possible serà imprescindible conèixer les vostres necessitats i opinions. Ens les podeu fer arribar al correu ampa@isx.cat.

Per tal de gaudir de tots els serveis us demanem que empleneu el Formulari d’inscripció de socis. El preu de la inscripció anual per família és de 35€ + 3,5€ de l’assegurança. És imprescindible ser soci de l’AMPA per poder fer ús de qualsevol activitat o servei.

Des de la Junta de l’AMPA us donem la benvinguda i us convidem a formar-ne part. Les persones interessades podeu enviar un correu a ampa@isx.cat.

 

You may also like...