ORDINADORS

Les famílies que ho desitgin poden adquirir l’ordinador proposat per l’equip docent de l’Institut Salas i Xandri mitjançant el següent procediment.

MODEL D’ORDINADOR: ASUS Chromebook C300SA (4GB RAM/32 GB HD). SKU : C300SA-FN0005. Celeron N3060 Dual-Core. 4GB RAM. 32GB EMMC + TPM HD. Web camera + Bluetooth 4.2. Card Reader Standard SD, Micro SD, SDXC 13” HD (1366×768).

PREU: 318,90€ (IVA i llicència de consola Google Edu inclosos) + Pack Creativitat: 13 euros a l’any

OPCIONAL: Extensió de 3 anys, amb franquícia de 30 per reparació. Preu 49

PROCEDIMENT DE COMPRA: Aneu a la pàgina d’Ieducando a través d’aquest enllaç d’ús exclusiu per a les famílies del SIX: salasixandri.tiendachromebook.com.

  1. Ompliu el formulari amb les vostres dades i realitzeu el pagament. Si voleu, podeu contractar una extensió de la garantia de l’ordinador amb les condicions que hem especificat més amunt.
  2. IMPORTANT: per a beneficiar-vos del preu especial de descompte, a la casella “CUPONES” haureu d’introduir un codi que us facilitarem un cop us hàgiu fet socis de l’AMPA.
  3. Termini de pagament: 10 de juliol de 2017.
  4. L’empresa enviarà els ordinadors a l’institut el dia 1 de setembre, per tal que s’hi pugui instal·lar el programari necessari.
  5. En començar el curs, l’alumnat que hagi comprat l’ordinador a través d’aquesta oferta el rebrà juntament amb la factura de la compra.