Anglès

ANGLÈS AMB L’ELMS SCHOOL

L’AMPA de l’escola Purificació Salas ofereix l’activitat d’Anglès a l’Elms School. 

Durant els cursos 2015-16 i 2016-17 Elms School ha estat impartint classes d’anglès als alumnes del’Institut Salas i Xandri.

De cara al proper curs 2017-2018, Elms School oferirà a l’AMPA de l’escola Purifiació Salas dos grups o nivells. El primer grup servirà per donar continuïtat a aquells alumnes que ja són alumnes d’Elms School, que han estudiat anglès extraescolar amb nosaltres a través de l’Ampa durant el curs 2016-2017 i que hagin superat el curs amb èxit.

L’altre nivell serà per als nous vinguts. Per a tots els alumnes que durant el curs 2017-2018 passaran a estudiar 1er d’ESO a l’Institut i que volen assolir un nivell alt d’anglès. Així doncs, els alumnes de 1er d’ESO podran estudiar anglès dues hores a la setmana havent dinat. Els nostres professors qualificats, venen a fer les classes a les aules de l’escola Purificació Salas i segueixen la mateixa metodologia i garantia de qualitat.

Els nous alumnes que cursin l’anglès extraescolar d’Elms School amb l’AMPA de l’escola Purifiació Salas, tindran accés a les instal·lacions d’Elms School els dies que fem activitats al nostre centre com per exemple el “Charity Cinema”,” l’Acting Workshop”, etc..

Tots els nostres cursos tenen un objectiu final comú, els alumnes aprenen de forma amena i adquireixen un nivell de fluïdesa en la parla de la llengua estrangera molt notable.

Inici: del 2/10/17 fins a final del curs escolar.

Horari: de 15:45 – 16:45h.

Dies: dilluns i dimecres

Preu: 82€

Mínim d’alumnes:  12-14

 Els pares que estigueu interessats caldrà que envieu un correu electrònic a ampa@ampapurisalas.cat i us enviaran un full de sol.licitud per a que feu la inscripció. També podeu personar-vos al despatx de l’AMPA de l’escola Purificació Salas. Les dates d’inscripció son del 12 al 30 de juny.