AJUTS ECONÒMICS PER A ESTUDIS POSTOBLIGATORIS Per a joves de Sant Quirze del Vallès

Benvolgudes famílies,  des del servei de Joventut Canya Jove, ens fan arribar la informació sobre els ajuts per a estudis post  obligatoris que ha engegat l’ajuntament i que s’adrecen al jovent emancipat o les famílies del poble que hagin perdut la feina o estiguin afectats per un expedient de regulació d’ocupació total o parcial com a conseqüència de la pandèmia del covid19 i que cursin estudis més enllà de l’educació secundària obligatòria. 

  • Les subvencions es donaran a aquells joves i adolescents que facin estudis postobligatoris el curs 2020-21, com ara primer i segon de batxillerat, formació professional de grau mitjà i superior, ensenyaments professionals, esportius o artístics superiors, estudis d’idiomes en escoles oficials o graus universitaris. Els estudis pels que es demani l’ajut hauran d’estar homologats pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o pel consell interuniversitari. 
  • Les persones beneficiàries podran rebre fins a 500 €.  
  • L’ajut es pot sol·licitar fins al 25 de setembre.

Servei de Joventut Canya Jove

607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

You may also like...