Fes Estiu al Canya Jove

Del 19 de juny al 26 de juliol el servei de joventut Canya Jove programa tot un seguit dactivitats de lleure per fer més divertit i entretingut lestiu que sadrecen a joves a partir de 12 anys incloent també als i les adolescents de 6è de primària que el proper any faran el pas als instituts.

Les propostes són molt variades i fomenten la cohesió entre el jovent i el bon rotllo, es faran tallers per practicar lesport a laire lliure, escalada, cuina, break dance, grafitti, pilates, tintatge de samarretes, trenes, etc.

Dos de les activitats estrelles que es faran dins de la programació serà el cinema a la fresca amb la pel·lículaValerian i la ciutat dels mil planetes que es projectarà a la Masia de Can Feliu el 29 de juny a les 22:00h ii una nova convocatòria del l Mou-te amb la lligueta de futbol 7  que tindrà lloc  el 7 de juliol al camp de futbol a partir de les 20:00 h.

Us adjuntem el document amb tota la programació i us afegim aquest enllaç on els i les adolescents poden apuntar-se a les activitats inscripcions fes estiu al canya jove.

A Les Fonts també es portarà a terme un programa dactivitats específic que també us fem arribar, les inscripcions es poden fer  en aquest enllaç.

 

Per a més informació  adreceu-vos a:

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu (C/ Eduard Toldrà, s/n)

Tel. 93 721 68 00 (ext. 5600)

Mòbil: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat  

www.facebook.com/canyajove.santquirze  

You may also like...