Cursa de la LLufa

Data

23/12/2017

Hora

10 h

Organitza

Sant Quirze Té Vida i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Activitat adreçada a:

Tots els públics

Lloc

Masia Can Feliu

Ja resta obert el termini d’inscripcions per participar a la Cursa de la Llufa, que enguany se celebra el 23 de desembre. Es podran realitzar a www.santquirzetevida.com fins al divendres 15 de desembre. L’activitat, organitzada per Sant Quirze Té Vida i l’Ajuntament, tindrà com a punt d’inici i arribada la Masia Can Feliu. Els i les participants podran recollir els dorsals a partir de les 9 hores. A les 10 en punt es donarà el tret de sortida. Enguany hi ha previst un recorregut de 6,4 km per corriols i camis de muntanya de la Serra de Galliners.

Categories
Poden participar a la cursa totes les persones majors de 16 anys. Hi haurà tres categories: sènior, veterans i  Sub20.  Hi haurà trofeus pels tres primers i primeres corredores de cada categoria. El preu per participar-hi és de 10€ per inscripció. Els beneficis de la cursa seran destinats a projectes socials.

Freefighters Kids
Una altra de les novetats d’enguany de la Cursa de la Llufa és que els infants de 4 a 12 anys podran participar en una cursa d’obstacles per tal de córrer, saltar, jugar i passar-s’ho bé. Hi haurà dues modalitats, la Minifighters (4 a 7 anys) de 500 metres i la Fightersjunior (8 a 12 anys) de 1.000. Per participar-hi, us podeu apuntar a www.santquirzetevida.com o el mateix dia de la cursa a partir de les 10.30. L’inici està previst a les 11 hores. El cost d’inscripció és d’1€.

You may also like...